Tietoa

 

Luovitar Oy:n on perustanut tutkimusjohtaja Mari Tervaniemi.

 

Hän kirjoittaa taustastaan:

 

Olen harrastanut musiikkia ohjatusti kouluiästä lähtien ja laulanut paljon kuulemma jo sitä ennen. Musiikkiopistoissa soitin klarinettia ja sain opetusta yksinlaulussa. Lisäksi soitin kitaraa ja pianoa sekä lauloin kuoroissa.  

 

Valmistuin psykologiksi 1990 ja tein väitöskirjan vuonna 1997 musiikin aivotutkimuksesta. Sen jälkeen olen tehnyt paljon tutkimusta musiikkitaitojen oppimisesta ja näiden taitojen aivoperustasta sekä yhteydestä muuhun oppimiseen.

 

Olen kahden aktiivisen peruskoululaisen äiti, joten harrastustoiminnasta on nyt tuoretta tuntumaa vanhemman roolissa myös musiikin ulkopuolelta.

 

Koko työurani ajan olen järjestänyt kansainvälisiä kongresseja ja seminaareja, kansallisia työpajoja sekä monenlaista jatkokoulutusta ja -kurssitusta.   

 

Luovitar Oy:ssä kaikki tämä nivoutuu yhteen. Luovitar tarjoaa kattavasti keskusteluapua ja konsultointia niin harrastajille, huoltajille, koulutus- ja harrasteorganisaatioille sekä kongressin järjestäjille. Erityisesti haluan olla mukana silloin, kun luovimista – vastatuuleen menemistä – tarvitaan.

 

Yhteydenottoanne ilolla odottaen,

Mari

gallery/wood-1452655_640